Zvezdne kaprice: Česa posamezna horoskopska znamenja res ne marajo?

V astrološkem svetu je vedno zabavno raziskovati, česa posamezna horoskopska znamenja res ne marajo. Vsi imamo svoje malenkosti, ki nas spravijo ob živce. Ali ste se kdaj vprašali, kaj bi lahko osvajalca Ovna spravilo iz tira ali kaj bi Bikovo življenje naredilo precej bolj neprijetno? Pa poglejmo naše zvezdne kaprice. 😀

česa posamezna horoskopska znamenja ne marajo

ODKRIJTE SKRITE RAZSEŽNOSTI VAŠE USODE

Z ENERGIJSKIM BRANJEM ASTROLOŠKE KARTE

OVEN

Oven ne mara počasnetov in omahljivcev, zamud, da mu kdo ne dvigne telefona ali mu ne vrne klica, pogleda na živali v kletki, ljudi, ki govorijo in delajo, kot se suče mačka okoli vrele kaše.

BIK

Bik ne mara bahačev, da mu kdo pred nosom zmakne najslajši grižljaj, ki si ga je hranil za zadnjega, scefranih, umazanih oblačil brez gumbov, slabih kuharjev, ljudi, ki ne uporabljajo dezodoranta.

DVOJČEK

Dvojček ne mara ljudi brez smisla za humor, pokvarjenih ročnih in namiznih ur, čevljev, v katerih ne more plesati, ljudi, ki govorijo ali hodijo zelo počasi, črnoglednežev in zasvojencev.

RAK

Rak ne mara vročine, volnenega puloverja, ki ga pika, gostiteljev, ki jim ponudijo neudobno ležišče, ljudi, ki pridejo prej, kot so se najavili, krvavih srhljivk, nehvaležnih otrok.

vedeževanje iz ciganskih kart

Bi Želeli Postati Sam Svoj Vedeževalec In Se Naučiti Umetnosti In Skrivnosti Šloganja?

Zdaj imate priložnost, saj Andreja Novak, izkušena vedeževalka, z vami deli svoje znanje in izkušnje v izjemnem webinarju Vedeževanje iz ciganskih kart.

LEV

Lev ne mara mraza in vlage, ljudi, ki imajo boljši, večji avto kot oni, ljudi, ki jih preslišijo, spregledajo, jim solijo pamet ali prepovejo spogledovati se.

DEVICA

Devica ne mara nasilnežev, nemarnežev, packov, ljudi, ki ne plačujejo davkov in ne vračajo telefonskih klicev, tratijo čas z urami visenja na facebooku, prostaškega kvantanja.

TEHTNICA

Tehtnica ne mara, da jih kdo prosi, naj utišajo glasbo, ki jo poslušajo, ljudi, ki smetijo čudovit park, trpinčijo živali in zagovarjajo, da je treba vzgajati s trdo roko.

ŠKORPIJON

Škorpijon ne mara ljudi, ki si kaj sposodijo, pa ne vrnejo, partnerja, ki hlini orgazem, obrekovanja, novodobnih šarlatanov.

astrološka analiza luninih vozlov

ODKRIJTE SVOJE KARMIČNE LEKCIJE IN ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

S PERSONALIZIRANO ASTROLOŠKO ANALIZO VAŠIH LUNIH VOZLOV

STRELEC

Strelec ne mara počasnih letal, avtomobilov in vseh drugih vozil, zamude, sopotnika z morsko boleznijo, tečnob in milih jer, ki jim nikoli ni nič prav, izgubljene prtljage, ljudi, ki kršijo človekove pravice ali mučijo živali.

KOZOROG

Kozorog ne mara ljudi, ki zapravljajo denar za neumnosti, ljudi, ki ga prosijo, naj jim posodi denar, a ga ne mislijo vrniti, ljudi, ki prelomijo obljube in kvazipesnikov, ki vzneseno prebirajo svojo pesniško zbirko na zabavi.

VODNAR

Vodnar ne mara povprečnežev, sivih mišk, posveta pri psihologu, dela, s katerim si umaže roke, biti prisiljen shajati z nazadnjakom ali biti ujet v dvigalu z nasilnežem.

RIBA

Riba ne mara vročine, onesnaževanja potokov, rek in morij, prostaških krohotačev, nasilnežev in ljudi, ki jim snemajo rožnata očala.

Vas zanima več astroloških vsebin? Ne spreglejte zanimivega članka z naslovom Odkrijte 5 sijajnih lastnosti vašega horoskopa.

Srečno!

Ekipa Merkaba

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds