Najboljše jasnovidke v Sloveniji po izboru Merkaba.si

V tokratnem blogu vam predstavljam najboljše jasnovidke v Sloveniji.

Verjamem, da je v Sloveniji in še kje drugje veliko dobrih jasnovidcev, jasnovidk, vedeževalcev in vedeževalk, a jih osebno ne poznam. (1)

Poznam pa naše jasnovidke, ki sem jih povabila k sodelovanju izključno zato, ker so odlične in seveda sem pogledala v njihove astrološke karte, da sem videla, če lahko poleg jasnovidnosti predajo še tiste podporne energije, ki so meni smiselne, da jih človek dobi.

Najboljše jasnovidke v Sloveniji so tiste, od katerih greste polni energije in z usmeritvijo na svoje življenje. Če vas seveda zanima napredek v vašem lastnem življenju.

Kako do njih? Pokličite 090 77 85, 090 5464,  ali izkoristite cenejši klic na stacionarno številko – ZAKUP MINUT.

Najboljše jasnovidke v Sloveniji po izboru Merkaba.si

Alja MerkabaAlja

Alja je odlična jasnovidka, ki vam preko ciganskih kart pogleda v vaše ljubezensko področje. Njene izjemne tarot napovedi lahko vsak teden spremljate TUKAJ.

Alja je specializirana za prejšnja življenja in vplive vaše karme na vaše sedanje življenje, ki imajo zelo pomemben tudi vpliv na prihodnost.

Kje in kako boste srečali pravega / pravo?

Kaj vam bo prineslo novo leto? Vse to in še kaj lahko povprašate Aljo!

Mateja MerkabaMateja

Mateja vam pomaga skozi uvide pokazati vašo pravo naravo in če se želite osvoboditi starih vzorcev in doživeti svoje največje potenciale, potem pokličite njo.

Pomaga tudi pri poslovnih in službenih zadevah z natančnimi uvidi in preko ciganskih kart razloži tudi okoliščine, ki trenutno vladajo / so vladale in bodo vladale vaši situaciji.

S pomočjo naše Jasnovidnosti pa podpre vse projekte iz Svetlobnih mrež Blagostanja.

Nataša MerkabaNataša

.Nataša ima odlične uvide jasnovidnosti tudi preko družinskih energij, zato jo lahko povprašate za svoje otroke, starše in partnerja z namenom, da se vam začne skupno bivanje izboljševati.

S svojimi močnimi energijami vam sočasno podpre dobre in prave poti ter vam preda nasvete, kaj lahko sami storite in kje se skrivajo tiste najpomembnejše blokade.

Z našo jasnovidnostjo vam ustvari zaščito za dom in družino ter vam pove, kje v vaši okolici se nahaja najboljša energijska podpora – Stebri Svetlobe in podpora Energijskih Bitij vašega kraja.

Bernarda MerkabaBernarda

.Bernarda vam pomaga pri življenjskih izbirah, ki se vam ponujajo.

Če ste kljub možnostim, ki se vam odpirajo v življenju, prestrašeni in nemirni, potem pokličite Bernardo, da vam preko jasnovidnosti preveri vplive energij preteklosti in vas sistematično vodi na pravo pot.

Vlasta MerkabaVlasta

Vlasta vam preko  ciganskih, tarot in angleskih kart pomaga pri prehitrem tempu življenja najti bisere življenja, ki jih ne smete zamuditi.

Preko energijskih vibracij pridobi vse potrebne informacije, tudi o prostoru, okolici, partnerju in podpre vaše najboljše energije.

Njeni uvidi vam pomagajo pri razumevanju sedanjosti, kar vam močno izboljša prihodnost in izbire, ki vam jih daje Življenje. (2)

Duška MerkabaDuška

.Duška vam s pomočjo jasnovidnosti s ciganskimi in angelskimi kartami pomaga, da lažje ustvarjate svoje življenje, svojo usodo, ter bolj zavestno vplivate na potek dogodkov.

Po vaši individualni energiji bo našla prave ključe za vaše potrebne spremembe ter vam točno napovedala, kam in kako se odpreti za življenje.

Aida MerkabaAida

.Aida vam skozi uvide pomaga do jasnih odgovorov, kako naprej v življenju, vodi vas na pot drugačnega zavedanja sebe in življenja na splošno.

Če ste v stresu, vzorci in način razmišljanja nadvladujejo in omejujejo radost do življenja, potem pokličite Aido.

S pomočjo jasnovidnosti z zdravljenjejm iz nivoja Dušne Svetlobe vam povrne nazaj življenjsko energijo ter pomaga pri krepitvi lastne intuicije in ljubezni.

Tatjana MerkabaTatjana

.Tatjana pri svoji jasnovidnosti uporablja tudi podporo angelov in vodnikov (3), ki vas vodijo preko najtežjih trenutkov z njeno pomočjo.

Pokličite jo, če nihate v dobrem počutju in si želite izboljšati spanje ter harmonizirati svoje odnose.

.

Katero jasnovidko torej izbrati?

Zgoraj sem vam predstavila najboljše jasnovidke v Sloveniji po lastnem izboru. Izberite tistega oziroma tisto jasnovidko, ki vas v tem trenutku najbolj “pritegne”.

Na ta način boste dobili najbolj aktualne uvide in podporo za življenje.

Obiščite nas na Youtube-u

Spremljajte nas na Merkaba Youtube kanalu. Ne pozabite se prijaviti na naš kanal ✨😊.

Bi si želeli postati sam svoj vedeževalec?

Sami pa so lahko vedežujete tudi z uporabo Žepne šlogarce, ki vam poda odgovore na vsa vaša vprašanja. Potrebujete samo pametni android mobilni telefon. Srečno!

Srečno,

Andreja

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds