Energijske terapije za krepitev zdravja

zdravjeZakaj izbrati naše energijske terapije za zdravje?

.

  • Najdemo vzroke za nastale težave in vam pomagamo sprostiti simptome.
  • To vam je potem dobro vodilo, kako se lotiti življenja, da se vam bo vaše zdravje okrepilo.
  • Ker vemo, kje so vaši ključi za dobro počutje.

.

Zdravje je vaše bogastvo, kar običajno opazite šele, ko ga začnete počasi izgubljati.

.

In ker je bolje “preprečiti, kot lečiti” je smiselno, da poskrbite za preventivo na način, da si vsaj enkrat v letnem času privoščite energijsko terapijo po čakrah, ki vam bo pokazala, na katerih področjih telesa ste šibki v energijah in kaj bi bilo smiselno spremeniti, da se vam zdravje ohrani.

.

Kdaj vam priporočamo energijske terapije?

.

Ob menjavi letnih časov (za preventivo)

.

Vsak letni čas namreč prinese drugačne energije, na katere se zdrav človek odziva spontano in sproščeno, če pa so v energijah že zametki bolezni, so lahko reakcije na spremembo letnega časa velike. Tako se na primer na pomlad pokažejo alergije, ali na jesen začnejo prehladi … Z energijskimi terapijami (vsaj enkrat na letni čas) imate možnost sprostiti stare energijske blokade in sprejeti energijsko podporo narave, ki jo vsak letni časi ima.

.

HujšanjeOb hujšanju za lažje razstrupljanje telesa

.

V primeru hujšanja in s tem povezanih različnih diet je smiselno, da s podporo energijskih terapij v ta namen dosežete hitrejše rezultate in stabilno zdravje.

.

V teh primerih so koristne energijske terapije ob polni in prazni luni. Mlaj močno aktivira dobro sprejemanje pozitivnih, novih energij, medtem ko polna luna močno podpre razstrupljanje telesa in tudi globinsko očiščenje energije.

.

Kadar že imate diagnozo bolezni ali se vam pojavljajo bolečine

.

Če pa že imate določeno bolezen, kot je sladkorna bolezen ali imate težave s ščitnico ali pa pogoste prehlade, potem je nujno, da vpeljete v svoje življenje zdravo prehrano in pijete dovolj vode čez dan. Na ta način vam bodo naše energijske terapije še bolje delovale, saj bo fizično telo pripravljeno na spreminjanje.

.

Išias oziroma pogoste bolečine v križu ali trebuhu, povišan krvni tlak ali pogosti glavoboli lahko kažejo na stisko v želodcu, tako čustveno kot fizično. Zato vam z našimi energijskimi terapijami vedno preverimo vse nivoje čaker in s tem vam pomagamo ohranjati zdravje in sočasno dajemo nasvete, s katerimi pogledate nase in na svoje življenje iz nove perspektive.

.

zdravje

.

Ne pozabite, zdravje je vaše največje bogastvo. Oplemenitite ga skozi življenje.