Kako odpraviti cmok v grlu in hkrati pozdraviti vnetja?

Se vam je že zgodilo, da so besede ostale v grlu in ste ostali v situaciji nemi? Imate ponavljajoča se vnetja glasilk, angine, zahripanost ali občutek, da imate cmok v grlu? Ali vam nagaja ščitnica?

Najprej preverite pri sebi naslednja vprašanja:
 • Kolikokrat ste že ostali brez besed?
 • Kolikokrat ste hoteli nekaj povedati pa se vam je v grlu naredil cmok?
 • Ali se vam kdaj zgodi, da namenoma ne rečete nič, kljub temu da čutite potrebo?

V tem članku izveste:

 • Kako si pomagati, da se grlena čakra ponovno odpre?
 • Kako preprečiti obolenja grla in zmehčati vrat?
 • Na kakšen način najlažje negovati sebe, da obrnete proces življenja sebi v prid?
cmok v grlu

Ali veste, da ima bolečina v grlu velik energijski pomen?

Grlo je prostor ustvarjanja, tukaj vaša misel dobi fizično obliko, besedo. Ali težko ubesedite vaše občutke? Če občutkov in misli ne ubesedite takoj, nastane v predelu grla in ažna čakre (nahaja se med obrvmi) gneča. Ko imate občutek, da ne smete nekaj povedati, nastane zastoj.

Grlo je v najožjem delu telesa in že sam po sebi izpostavljen večjim naporom. Skozi vrat potujejo številni meridiani. Tu je grlena čakra in malo nižje mini grlena čakra, ki je še bolj povezana s ščitnico.

Kako odpraviti cmok v grlu in hkrati pozdraviti vnetja?

 • V ŽIVLJENJE VNESITE KREATIVNOST IN SPROSTITEV – lahko postane zabavno tudi v pisarni: preprosto uporabite sprej za auro in prostor Calliope in njegov učinek vas bo očaral. Z njim nekajkrat dnevno poškropite okrog sebe ter po prostoru in na ta način pozitivno vplivajte na vaše vibracije in energije v prostoru.
 • TRENIRAJTE GRLO – kako pomembno je pretočno grlo zelo dobro vedo tudi pevci: zato vedno, kadar česa ne morete izraziti, si tisti dan ali dan kasneje vzemite 15 minut časa in naredite naslednjo vajo: Z zaprtimi očmi pojte samoglasnike O, E, A, U in I. Vsakega dve minuti.

Če radi pojete, prepevajte svoje najljubše pesmi. Če ne pojete radi, si mrmrajte. Vse to so načini, ki sprostijo mišice in odprejo grlo, krepijo čutenje in zmanjšajo utrujenost.

Grlena čakra je odgovorna za sproščeno izražanje, okrepite njeno delovanje

Za preprečevanje zastoja in spodbujanje delovanja grlene čakre, si predel vratu nežno masirajte z gibi od čeljusti navzdol. Pri tem odlično pomaga krema Calliope. Vsebuje posebno mešanico eteričnih olj, ki spodbujajo jasno izražanje vaših želja, čustev, idej in sprosti pretok kreativne energije. KLIKNITE ZA OGLED

Zraven uporabite afirmacijo: »Izražam se iskreno in ljubeče.«

2 načina, kako pozdraviti boleče grlo

Ko se pojavi bolečina, je treba najprej okrepiti mesto vnetja in pospešiti pretok limfe. Kako?

1. Grgranje razredčenega probiotika Vita Biosa (1:1) deluje na ravnovesje mikroorganizmov v grlu, kar izboljša lokalno vnetje. Samo grgranje poveča prekrvavljenost predela, dodatna stimulacija predela vratu, čeljusti in ključnice pa spodbudi gibanje limfe. Sprosti se zastajanje toksinov v obolelem predelu, kar izboljša tudi vaš imunski sistem. (OGLED)

2. Boleče grlo lahko dodatno razkužite tudi z vodo, ki ste jo pripravili z vijolično Aqua nalepko – globinsko razkužuje in pomaga pri razstrupljanju telesa. Kasneje za vzdrževanje stanja ter spodbujanje komunikacije in izražanja, uporabite še svetlo modro nalepko. (OGLED)

Kadar imate opravka s ponavljajočimi vnetji, je najverjetneje vaše telo izčrpano in potrebno obnove na večih nivojih.

Poglejte še, kako sprostiti stisko v grlu v 5 korakih

 1. Začnite pisati dnevnik.
 2. Za krepitev in regeneracijo življenjske energije pri tuširanju uporabite Eros piling za telo, ker s svojimi naravnimi sestavinami deluje hkrati čistilno in poživilno.
 3. Uporabljajte barve – rišite, barvajte (v Trgovini Angelca je na voljo pobarvanka 7 žarkov, kjer ob barvanju okrepite njihove kvalitete v sebi).
 4. Negujte vrt, cvetlice okrog sebe. Preživite dovolj časa v naravi.
 5. Za energijski pregled in terapijo osvobajanja vaših kreativnih energij, fizičnih bolečin, vnetij, pri občutku, da imate cmok v grlu, se lahko obrnete tudi na nas Merkaba svetovalke.

Uživajte v kreativnih trenutkih in negi sebe ter svojega telesa. Za podporo izražanju in kreativnosti priporočam Naravno kremo Calliope ali Sprej za auro in prostor Calliope.

Lep pozdrav, Nataša

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds