Kako premagati bolezen in dobro živeti

Naj bo daljša ali kratka, akutna ali kronična, bolezen prinese v življenje spremembe. Poglejte, kako se jih lotiti in kako premagati bolezen, da iz nje potegnete najboljše…

Bolezen je blokada v delu energijskega telesa, ki je tam že toliko časa, da se pokaže kot motnja v delovanju fizičnega telesa. Te blokade so tam veliko prej, preden bolezen izbruhne.

Zato je redno vzdrževanje dobrega energijskega stanja učinkovita preventiva. Ker pa so prekinitve ali »rane« energijskega telesa lahko zelo skrite, jih ne opazite, dokler vas telo ne opozori.

Kako premagati bolezen

Kako premagati bolezen, če ne veste zakaj ste zboleli?

Že stari Kitajci so se ukvarjali z vzrokom bolezni, simptome so blažili šele potem (1). Kadar so bolezni blažje, trenutne, je vzrok v preobremenjenosti fizičnega in energijskega sistema.

Telo je narejeno tako, da si zna samo pomagati. Šele ko je breme preveliko, se nekje balast začne nalagati. Lahko ste nezadovoljni v službi, se sprete s partnerjem, predolgo časa delate in ne poskrbite, da bi telo dovolj počivalo, zanemarjate svoje potrebe. Takšnih sprožilcev bolezni je veliko, pojavijo pa se, kadar premalo sledite sebi.

Vzroki za bolezen pa so lahko zapisani globoko v vaših energijah. Z energijskimi vzroki bolezni se ukvarja tudi antropozofska medicina (2). Kot Duša ste jih nekaj prav gotovo prinesli s sabo iz prejšnjih življenj, torej so karmični. Sprožijo jih posebne, močne situacije, življenjske spremembe, npr. rojstvo otroka, ko ste na pragu nove službe, ko srečate bodočega partnerja ipd. Dogodek sproži energije stare rane in bolezen je v hipu tu.

Tudi težka doživetja iz otroštva so lahko globoko zakopana. Vsem je skupno to, da se jih običajno zaradi čustvene bolečine v ozadju izogibate, potiskate v podzavest. In s tem odlašate…

Če potrebujete karmičnega terapevta za odkrivanje karmičnih blokad vam priporočam, da pokličete svetovalko Aljo, ki je sepcializirana za karmične terapije ⬇️

Kateri so prvi znaki, da je v energijskem polju »poškodba«?

Najprej se lahko pojavi v obliki strahu, nemira, tesnobnega občutka, nezadovoljstva. Včasih so prisotne občasne bolečine, občasne majhne težave. Veliko ljudi te znake ignorira. Tempo življenja vas vodi naprej, v delo in aktivnost. Potreba po razrešitvi vam pripelje na pot vrsto drobnih sporočil, majhnih naključij, srečanja z ljudmi, ki vam lahko pomagajo.

Če ta korak spregledate, se bolezen pojavi na telesu v čedalje težji obliki. Kadar je vzrok karmični, je čas reševanja pomemben, običajno je izbruh akuten in bolezen poteka hitreje. Pri blažjih obolenjih je moten pretok energije skozi energijske centre in lahko traja več let, preden se pokaže bolezen na telesu.

Pogosto se na eni od teh točk ustavite. Glede zadovoljstva v življenju si rečete »Eh, saj še kar gre…«. Drugih ne vprašate za mnenje, ker….ste v zadregi, ker jih nič ne briga, ipd….Veliko od vas pa ni pripravljenih na spremembe, dokler…se ne zgodi nekaj res večjega.

Torej, kako premagati bolezen?

Diagnoza je poznana, kaj pa zdaj?

Nekatere bolezni imajo močno negativen prizvok, predvsem velja to za bolezen rak. Verjetno je prva reakcija šok, panika, strah. Če vas je to aktiviralo v iskanje rešitve, je ok. Če padete v pasivnost in se vam zdi, da ste žrtev okoliščin, ste se odmaknili od poti rešitve.

Ko se vprašate »Zakaj se mi to dogaja?« in »Kaj naj naredim?« se samodejno nekje odpre in pokaže prostor energij, ki sproži proces spoznaj in zdravljenja. Težje bolezni imajo v ozadju več energije za rešitev.

Kako premagati bolezen na energijskem in fizičnem nivoju?

Kadar težave na fizičnem telesu še niso prehude, si lahko pomagate sami z zdravilnimi zelišči in drugimi domačimi pripravki (3). Ko je potrebno, obiščete svojega zdravnika. Preverite tudi, ali dobiva vaše telo dovolj pravih hranil, ali je presnova v črevesju dovolj dobra…

Čimprej pa je potrebno narediti seveda čistko tudi na energijskem telesu. Pri tem vam lahko pomagajo energijski terepevti in vedeževalci. Z njihovo pomočjo preko Karmične terapije ali regresivnih terapij razrešite vzrok iz preteklosti.

S čiščenjem čaker razbremenite telo energijskih pritiskov in mu omogočite proces samozdravljenja. Ko razrešite pravi vzrok bolezni, se ta ne ponavlja več.

Kadar ste v dilemi in ne želite situacije deliti z nikomer, pa vam priporočam uporabo brezplačnega vedeževanja preko Žepne šlogarce, saj lahko vsak dan postavite eno brezplačno vprašanje, odgovor pa vidite samo vi.

premagovanje bolezni

Imate telesne bolečine, zdravniki pa ne odkrijejo bolezenskih znakov?

Takšna izkušnja je najbolj zanesljiv znak motnje energijskega pretoka ali pa samodejnega urejanja energijskega sistema telesa – energijskih teles in čaker.

Ste pogosto v prostorih z veliko ljudmi, pokopališčih, lokalih? Tam ni le mnogo virusov, ti prostori so polni energijskega mrčesa. Lahko se pojavijo bolezni podobni simptomi.

Bolezen se v energijah lahko pojavi nekaj let prej preden jo zaznate na telesu.

Energijski ovoj telesa je sestavljen iz več nivojev in se pokaže najprej kot nesodelovanje z virom energije. Lahko rečete Duša, Bog, Svetloba, Ljubezen…

Dejstvo je, da se na nek način odrežete od svojega vira. Zakaj? V to vas sili način in ritem življenja. Umsko delo, življenje v mestih, natrpani delovniki, enolično življenje in še in še…vodi v izčrpanost eteričnega telesa, življenjske energije (4).

Povezati se nazaj z Duso in virom je dober odgovor na vprašanje, kako premagati bolezen.

Kadar nimate povezave z lepimi energijami, ko ne sledite svoji Duši, Svetloba v vas ugaša. V vas se naselijo težka, neprijetna čustva. In prej ali slej bolezen.

Vsaka bolezen vam nekaj sporoča in je povezana z organom, kjer se je pojavila

Pri iskanju rešitve, kako premagati bolezen, si lahko pomagate z naslednjimi namigi:

PREHLAD

Potrebujem počitek. Preveč se je nabralo. Fizično telo potrebuje razstrupljanje, energijsko telo potrebuje odmik vsek dejavnikov, ki so pripeljali do padca imunskega sistema. Nasvete o tem, kako premageti stres si lahko pogledate TUKAJ.

ANGINA

Kar ne izraziš, ostane v tebi in povzroča težave….

HRBTENICA

Česa vse te je v življenju strah? Problemov z denarjem, ljubezni, agresije…? Strah hromi…

MEHUR

Strah pred sabo, pred čutenjem, negotovost v sebi….

PLJUČA

Se je v vas nabralo preveč žalosti?

ŽENSKI SPOLNI ORGANI

Kako sebe sprejemate kot žensko? Si dovolite čutit?

RAK

Ali je del mene obupal nad življenjem?

Kako premagati bolezen, zraven uživati in dobro živeti?

  • Redni piling z morsko soljo (ob tuširanju, s tem se stara energija odmika, nova negativna pa se ne zalepi ponovno).
  • Okrepite in zaščitite energijsko in fizično telo, preden greste od doma, pri tem vam bo odlično pomagal sprej za avro Moje Sonce.
  • Dovolj gibanja na svežem zraku, ob vsakem vremenu (5).
  • Meditacija (je pot odkrivanja in čiščenja blokad).
  • Joga (za ravnovesje med telesom, umom in duhom).
  • Vzdrževanje fizično in energijsko čistega prostora doma s pomočjo eteričnih olj, morske soli…
  • Zlata spirala (preberite si priporočila).
  • Uživanje kvalitetnih prehranskih dopolnil.
  • Poiščite načine, da krepite stik s svojo Dušo (poslušanje glasbe, ples, pisanje…).

Srečno!

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds