5 POMEMBNIH KORAKOV ZA VAŠE ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

“Kakšno je moje življenjsko poslanstvo? “ je najpogostejše vprašanje, ki mi ga postavljate v astroloških vpogledih v vašo natalno karto. In pričakujete, da vam bo 5 minutni odgovor razjasnil vse, kar vas v življenju bremeni. Seveda je smiselno, da vsak posameznik pozna svoj astrološki potencial, svojo karmično os, ki skozi postavitev Severnega in Južnega karmičnega luninega vozla, ki kaže na poslanstvo vsakega posameznika. A je dobro in pomembno, kako ponotranjite vse informacije in znanja o sebi ter kako jih sprejmete kot zavedanje, s katerim potem vstopate v vsakdanje življenje.

življenjsko poslanstvo

ODKRIJTE SVOJE KARMIČNE LEKCIJE IN ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

S PERSONALIZIRANO ASTROLOŠKO ANALIZO VAŠIH LUNIH VOZLOV

Zato tale zapis, ki naj bi vam dal ogrodje, osnove, kako se odpreti poslanstvu in kako ga negovati, vzdrževati in živeti v sreči, harmoniji in blagostanju, pa čeprav mogoče nikoli ne boste stoprocenstni, kaj je vaše življenjsko poslanstvo. A vaše srce, notranja harmonija in zelo konkretni vidni rezultati vašega življenja bodo sijali navzven in jasno bo, da živite svoje poslanstvo. 

Vaše poslanstvo v življenju je namreč, da živite v harmoniji s svojo Dušo in razvijate svoj duhovni potencial. Zdravje, sreča in blagostanje so ključni elementi na tej poti. Notranja sreča in harmonija sta pomembni del, da lahko vstopite v življenjsko poslanstvo. Zato je koristno, da sledite 5-im korakom, ki vas bodo popeljali prav v to smer.

5 pomembnih korakov, DA LAHKO VSTOPITE V življenJsko poslanstvo

1. SAMOSPOZNAVANJE

Začnite z globokim raziskovanjem sebe. Sprejmite svoje moči, šibkosti, strahove in želje. Razumite, kaj vas osrečuje in kaj vam prinaša notranji mir. Samospoznavanje vam bo omogočilo boljše razumevanje sebe in vašega mesta v svetu.

2. SKRB ZA TELO IN UM

Poskrbite za svoje telo in um. Redna telesna aktivnost, zdrava prehrana, dovolj spanja in mentalna nega so ključni za ohranjanje dobrega zdravja in ravnotežja. Prav tako je pomembno, da se izogibate negativnim vplivom in negativnim miselnim vzorcem.

3. PRAKSA HVALEŽNOSTI

Vsak dan si vzemite čas, da prepoznate stvari, za katere ste hvaležni. Hvaležnost je močno orodje za dvigovanje razpoloženja, ki vam lahko pomaga najti notranji mir in srečo tudi v najtežjih situacijah.

4. VZPOSTAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE ODNOSOV

Gradite in negujte pozitivne odnose s svojimi bližnjimi. Povezave z drugimi ljudmi so ključne za naše počutje. Delite svoje radosti in izzive z drugimi ter si vzemite čas za kakovosten čas z bližnjimi.

5. DUHOVNA PRAKSA

Vključite v svoj vsakdan tudi duhovno prakso, ki vam ustreza. To lahko vključuje meditacijo, molitev, jogo, branje inspirativnih knjig ali karkoli drugega, kar vam pomaga povezati se z višjim pomenom in vašo duhovno platjo. Duhovna praksa vam lahko pomaga najti notranji mir in harmonijo v kaotičnem svetu.

KAKO SE VIDI vaše POSLANSTVO V ASTROLOGIJI?

V astrologiji pa vaše poslanstvo, vašo duhovno pot in razvoj, ki ga je smiselno doseči še v tem življenju, predstavlja Severni lunin vozel, ki kaže na energije, ki vas spodbujajo k raziskovanju globljih duhovnih resnic in k razvijanju vašega duhovnega potenciala. Osredotočite se na to, da sledite svoji Duši in uresničite svoje duhovne cilje, to je za srečno srce in Dušo najpomembnejše. Zato vas vedno znova vabim na izjemno transformacijsko delavnico Zmenek z Dušo, ki je veliko več kot si kdajkoli lahko predstavljate in je tudi vsaka delavnica drugačna, vedno bolj poglobljena, podporna in močna podpora za življenje po Duši.

ZMENEK Z DUŠO

Začutite, če vas vaša Duša vabi na zmenek na otok Krapanj v Polja Miru in se pravočasno odzovite.  

Ne zamudite edinstvene priložnosti in začnite v popolnosti slediti svoji Duši.

Južni karmični vozel pa v astrologiji označuje tisti predel življenja, kjer je dobro, da premagate pretekle omejitev in karmične vzorce, ki so zapisani kot čustvene reakcije, zapletene in nerealne misli ter reakcijski vzorci, ki se jih večino časa ne zavedate. S tem vozlom povezane energije vas opominjajo, da se osvobodite preteklih bremen in omejitev ter se osredotočite na svojo duhovno rast in napredek. Ključ do resničnega napredka v življenju leži prav v južnem karmičnem vozlu, saj ne morete naprej, dokler so v njem ujete vaše stare energije. Tudi ta del se na Zmenku z Dušo naučite odlično razrešiti brez večjih reaktivnih simptomov.

Zavedanje svojega poslanstva, skrb za zdravje in srečo ter usklajevanje s severnim luninim vozlom vam bodo pomagali doseči notranjo harmonijo in blagostanje ter se osvoboditi preteklih karmičnih vzorcev, kar bo omogočilo vašemu duhovnemu potencialu, da zasije v polni meri. Pri tem ne pozabite na redno sprejemanje blagoslovov svoje Duše, ki vam lahko pri tem najboljše, najlepše in najhitrejše pomaga.

Sprejemanje blagoslovov svoje Duše je nampreč zelo pomemben del potovanja k notranji sreči in izpolnitvi. Tu je nekaj osnovnih korakov, ki vam lahko pomagajo pri tem procesu:

Bodite odprti in sprejemljivi

To je prvi korak k sprejemanju blagoslovov Duše je odprtost in sprejemljivost. Bodite odprti za nove priložnosti, izkušnje in darove, ki jih prinaša vaša Duša. To pomeni, da se odprete možnostim in spremembam ter se ne oklepate starih vzorcev ali prepričanj, ki bi vam lahko preprečili, da bi sprejeli blagoslove.

Prisluhnite notranjemu glasu

Dobro je redno dnevno prisluhniti svojemu notranjemu glasu ali intuiciji. Vaša Duša vas vodi skozi življenje in vam pošilja znake ter vodstvo glede tega, kaj je prav za vas. Sprejemanje blagoslovov vaše Duše zahteva, da se poglobite vase, prisluhnete svoji notranjosti in sledite vodstvu svoje Duše.

Zahvaljujte se za vsak blagoslov

Sprotno zavedanje in izražanje hvaležnosti za vse blagoslove, ki jih prejmete od svoje Duše je pomembno, saj vam spreminja vibracijo in vas še bolj poglobljeno odpira za blagoslove Duše in Življenja samega. Ko ste hvaležni za darove in izkušnje, ki jih prinaša vaša Duša, to krepi vašo povezavo z njo in povečuje tok pozitivne energije v vašem življenju.

Več pa na Zmenku z Dušo.

Sprejemajte vso podporo iz Polj Miru in Zlate Dobe,

Andreja Novak

P.S. Vabljeni k prebiranju tudi ostalih astroloških vsebin.

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds