Karmični odnosi – darilo ali prekletstvo?

Včasih imamo srečo, da spoznamo nekoga, ki je v partnerstvu iskren, ki prepozna naše manipuliranje, naše igre različnih vlog, ki dobro pozna tudi sebe in vztraja v svoji najvišji resnici in ki povrh vsega tudi iskreno pove, da nas je razkrinkal in da se te igre ne gre. So to karmični odnosi?

Boleči partnerski odnosi – karmični odnosi?

Morda je to zelo boleče za nas, morda to pomeni, da je partnerstva na neki točki konec, in potem ko prebolimo odnos, ko nismo več v preveliki bolečini, da bi lahko objektivno pogledali na odnos in nase v tem odnosu, se zavemo, kakšno srečo smo imeli, da je nekdo končno bil iskren z nami in nam je držal ogledalo z vso integriteto, tudi če je to pomenilo konec odnosa, tudi če je bilo to tudi zanj izjemno boleče.

Na dušnem nivoju je ta oseba prišla v naše življenje, da nam je pomagala ozavestiti neki vzorec, ki smo ga morda ponavljali skozi več partnerstev in ki smo ga že v svojem energijskem zapisu prinesli v to življenje iz katerega prejšnjih življenj. Morda se je ta karmični vzorec ponavljal v več življenjih, v tem življenju pa ga imamo možnost ozavestiti in preseči.

Boleči partnerski odnosi so odnosi, ki so hkrati močne učne ure, odnosi, v katerih nam partner pomaga – in mi njemu – ozaveščati vzorce ali osvajati nova spoznanja o sebi in svojem življenju.

Odnos s partnersko dušo, sorodno dušo ni vedno enostaven, ni nujno neboleč in romantičen od začetka do konca, je pa odnos, ki temelji na neki globlji ljubezni, na ljubezni dveh duš, ki sta nekoč nekje v neki dimenziji in nekem času-prostoru sklenili dogovor, da si bosta v tem življenju pomagali nekaj ozavestiti in preseči. Morda sta sklenili dogovor, da bosta v človeškem bivanju iskreni ne glede na vse, ne glede na to, ali bo to pomenilo konec skupne poti. In tako je takšen karmičen odnos zares darilo za vašo osebno rast… Kajti duše so iskrene, prava ljubezen je iskrena.

karmični odnosi

PREPOZNAVANJE NEZAVEDNIh VZORCEV

Prepoznati neki nezavedni vzorec, ki ga ponavljamo in zaradi katerega obtičimo na neki točki v mrtvem teku vedno znova, v vsakem novem partnerstvu, je resnično eno najbolj čudovitih daril, ki nam ga partner lahko da. Kar spomnimo se, tudi po veliko letih se s hvaležnostjo spomnimo tistega partnerstva, v katerem smo se veliko naučili o sebi. Pa ne glede na to, kako naporno je bilo.

Kot terapevtka sem velikokrat priča temu, ko pride kdo k meni zaradi bolečega partnerstva, kako je v energijah videti v resnici njuna dinamika, kako partner nezavedno ali s polnim zavedanjem pritiska na boleče točke svojega partnerja. Na zunaj je odnos morda videti katastrofa, tudi oba partnerja ga morda tako doživljata, v energijah pa je videti neke vrste tovarištvo.

Podobno kot v družinah, ko otroci pritiskajo na vzvode pri starših. Velikokrat oni intuitivno najbolj vidijo, kaj se v energijah dogaja s starši, in na neki način opozarjajo na to. Z nestrinjanjem, z upiranjem, kajti majhni otroci so še zelo celoviti v energijah in pravi skenerji, tudi njihova intuicija še ni obremenjena s skepso kakor pri odraslih, zato zelo dobro vidijo, kaj se v energijah dogaja okoli njih.

Ali dobri prijatelji. Imela sem prijateljico, ki sem jo zelo spoštovala, hkrati pa mi je šla pogosto na živce, ker je bila brezkompromisno gospodovalna in brez dlake na jeziku. Zdelo se mi je, da se venomer zaganja vame in me na neki način ustrahuje. Šele v procesih samospoznavanja, ozaveščanja, duhovnega zorenja sem nekoč v meditaciji videla, da ni napadala mene, ampak entiteto v mojih energijah. Kot da je v energijah vpila na entiteto: Kaj si naredila z Aljo?! Bojevala se je z njo, ne z mano, ker pa imajo entitete tisto osnovno preživetveno inteligenco in ker se je ustrašila, ker je bila opažena, je v mojih čustvih ustvarjala dramo, da sem se branila in z njo svojo entiteto.

karmična bremena

PROSLAVLJAJMO LJUBEZEN DNEVNO

Običajno je valentinovo, dan, ko proslavljamo ljubezen, tisto metuljčkasto, ko smo v sedmih nebesih in je vse čudovito in romantično, pa tudi druge vrste ljubezni. Jaz pa dnevno proslavljam ljubezen vseh dobrih duš do mene v tem mojem življenju, ki so mi pomagale, da sem to, kar sem, in da delam to, kar čutim za svoje resnično poslanstvo. Pa tudi ljubezen do glasbe, velikanov rocka, džeza in drugih zvrsti, ljubezen do dobrih knjig, filmov in drugih vrst umetnosti, ljubezen do morja, potovanj, partnersko ljubezen, ljubezen, ki jo čutim do svojih prijateljev in do svoje družine, matične in dušne, svetlobne.

Kako pa vi proslavljate ljubezen?

Vse dobro z željo, da vam karmični odnosi odkrijejo dušna darila…

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in barvna terapevtka

Alja je dosegljiva preko e-svetovanja in klica na številki 090 77 85 in 090 54 64. Najceneje pa boste govorili z njo preko zakupa minut.

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds